Trainingskamp voetbal

heading-splitter

Voor het organiseren van een trainingskamp voetbal kunt u bij zowel Princess Hotel Victoria en Princess Hotel Epe terecht.

 

Princess Hotel Victoria


victoria-vooraanzicht

Princess Hotel Victoria is dé locatie voor het organiseren van een trainingskamp voetbal . Zelfs het Nederlands Elftal traint bij Princess Hotel Victoria vanwege de vele faciliteiten die het hotel biedt. Een besloten voetbalveld, een compleet ingerichte fitnessruimte en diverse zalen voor besprekingen zijn enkele van de vele faciliteiten die het terrein biedt.

Lees meer over Hotel Victoria

 

Princess Hotel Epe


epe-vooraanzicht

Princess Hotel Epe biedt een uitstekende mogelijkheid om in beslotenheid met het team te trainen, team builden, ontspannen en voorbereidingen te treffen voor bijvoorbeeld een wedstrijd of aankomende competitie.Er kan gezwommen worden in het binnenzwembad en de bosrijke omgeving biedt volop mogelijkheden zoals fietsen, hardlopen en wandelen. Ook beschikt Princess Hotel Epe over bowlingbanen en een tennisbaan. Princess Hotel Epe heeft een sauna, een Turks stoombad, en een solarium zodat u na de training lekker kunt ontspannen.

Lees meer over Hotel Epe

 

Trainingskamp voetbal arrangement


  • Gebruik van het voetbalveld, 2 x 90 minuten;*
  • 2 x overnachting inclusief ontbijtbuffet;
  • 1 x lunch: soep met broodjes en warme snack;
  • 2 x dinerbuffet;
  • Gratis gebruik van zwembad;
  • Gratis gebruik van fietsen voor het vervoer naar de trainingen/velden bij Princess Hotel Epe.

Hotel – Prijs p.p.p.n.**
Princess Hotel Victoria  € 74,00
Princess Hotel Epe  € 64,00

Prijzen zijn op basis van tweepersoonskamers en beschikbaarheid.

 

Toeslagen

  • Toeslag single – € 25,00 per nacht
  • Toeslag suite / executive – € 50,00 per nacht
  • Toeslag double, single use – € 35,00 per nacht
  • Lunchbuffet – € 15,00 per persoon

De kosten voor een extra training (3e training) bij Princess Hotel Epe zijn € 250,- voor 90 minuten. Voor Princess Hotel Victoria bedragen de kosten € 150,-

 

Offerte aanvragen!

 

Liever een voetbal trainingskamp op maat?

Ook dit is zeker mogelijk. Neemt u gerust contact op met onze reserveringsafdeling. Zij denken graag met u mee.

Contact!

heading-splitter

* Voor Epe zal gebruikt worden gemaakt van de velden bij de lokale voetbalvereniging. Voor Hoenderloo kan in overleg (op zaterdag) ook gebruik worden gemaakt van het kunstgrasveld van VV Loenermark in Loenen. Indien de weersomstandigheden het toelaten kan er wel op zaterdag van een natuurgrasveld gebruik worden gemaakt.

** Prijs is beschikbaar van 31 augustus 2015 tot 10 februari 2016 voor Princess Hotel Victoria & Princess Hotel Epe en van 5augustus 2016 tot 28 augustus 2016 voor Princess Hotel Epe. Buiten deze datum is de prijs op aanvraag.