Princess Hotel Victoria

heading-splitter

Princess Hotel Victoria in Hoenderloo is de ideale accommodatie op de Veluwe om in een besloten omgeving met teamgenoten te trainen en voorbereidingen te treffen voor bijvoorbeeld een wedstrijd of een aankomende competitie.

Princess Hotel Victoria beschikt over een uitstekend onderhouden voetbalveld met het Inmotio tracking systeem op eigen terrein. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de voetbalvelden in Loenen die op een paar kilometer afstand liggen van het hotel.

Alle benodigde trainingsmaterialen zijn in het hotel / veld aanwezig, ook kan er een massageruimte, materialenruimte, fitnessruimte en spelershome worden gereserveerd.

Voor teams hebben wij aparte eetruimtes en jarenlange ervaring m.b.t. sportmaaltijden, voeding en dranken. Ook bieden wij een wasservice aan en kunnen we het vervoer (bussen) regelen. Om wedstrijden te spelen kunnen wij bemiddelen, wij helpen u hierin graag.

 

Voetbal trainingskamp

heading-splitter

Wij ontvangen al ruim 10 jaar vele bekende binnen- en buitenlandse voetbalclubs. Het Nederlands Elftal, Vitesse, Feyenoord, Standaard Luik, Famagusta, Rubin Kazan en NEC zijn een aantal grote namen die al gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheden die dit hotel biedt voor het organiseren van een voetbal trainingskamp. Tevens zijn wij partner van de Federatie van Betaald voetbal Organisaties. Dit geeft u de garantie dat onze faciliteiten aan alle internationale kwaliteitseisen voldoen.

 

Faciliteiten Princess Hotel Victoria

heading-splitter

Princess Hotel Victoria beschikt over de volgende faciliteiten:

 

Contact 

heading-splitter

Heeft u vragen of wilt u informatie ontvangen over uw komende trainingskamp of sportmaaltijd? U kunt contact opnemen met ons Booking Office op telefoonnummer: 0800-77462377 of per e-mail via onderstaande contactformulier.

Het team van Princess Hotel Victoria staat voor u klaar om van uw voetbal trainingskamp een succes te maken!

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer: (verplicht)

Onderwerp

Hotel

Uw bericht

 

Princess Hotel Victoria
heading-splitter

Woeste Hoefweg 80
7351 TP Hoenderloo
0800-77462377